انجمن های تخصصی
میهمان عزیز خوش آمدید! برای بهره‌مندی از تمام امکانات لطفا وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت‌نام نمایید
گزینه ها
مشاهده آخرین ارسال مشاهده آخرین ارسال خوانده نشده
Offline مسلم پاسخ  
#1 ارسال شده : 1397/10/18 11:11:24 ق.ظ
مسلم پاسخ

رتبه: Administration

گروه ها: Administrators, Registered, Registered Users, Subscribers
تاریخ عضویت: 1397/10/18
ارسالها: 12

تشخیص روغن کرچک اصل
روغن‌های گیاهی که تحت عنوان روغن خوراکی یا غیر خوراکی عرضه می‌شود تقریبا در بیشتر موارد تقلبی هستند .

دلیل آن هم این است که این روغن‌ها به هیچ‌وجه جنبه مصرف خوراکی ندارد .

اگر فردی آن را مصرف کند به امراض مختلفی مانند معده‌درد دچار می‌شود در حالی که روغن اصلی، اساسا خوراکی و غیرخوراکی ندارد .

در همه موارد می‌توان آن را خورد.

به گفته کارشناسان، روغن‌های گیاهی نباید ارزان‌تر از خود میوه و گیاه آن باشند.

دقت نمایید که روغن کرچک موجود در فروشگاه رویکا بصورت کاملا خوراکی میباشد .

همچنین نباید از روغن‌های دست‌ساز به هیچ‌وجه استفاده کرد، چرا که پارافین و انواع اسانس‌ها محتوای اصلی این روغن‌هاست که نه تنها سودمند نیست بلکه عوراض زیادی را هم به همراه دارد.

همچنین ذکر این نکته ضروری است :

که روغن‌های گیاهی خوراکی و غیرخوراکی اگر بیشتر از شش ماه بمانند نه تنها دیگر مفید نیستند .

بلکه سمی و مضر می‌شوند پس باید به‌تازگی آنها توجه داشت.

طرز تهیه روغن های کرچک اصل
قسمت‌های مورد استفاده گیاه کرچک برگ و دانه‌های کرچک است .

به طور کلی روغن کرچک اصل با فشار دادن دانه‌های کرچک استخراج می‌شود.

از مرحله اول فشردن دانه‌های بدون پوسته‌ این گیاه در سرما روغنی به دست می‌آید .

كه پس از تصفیه، بی‌رنگ كردن و عبور بخار آب، روغن كرچك دارویی (Pharmaceutical Castor Oil) نامیده می‌شود .

باقیمانده‌ روغن دانه را به روش‌های دیگر استخراج و به مصارف صنعتی می‌رسانند.

لازم به توضیح است تنها ۱ درصد از روغن کرچک تولید شده در جهان را صرف مصارف دارویی یا تولید فراورده‌های مفید برای سلامتی می‌کنند.

روغن‌های با طبیعت گرم، خوراکی و روغن‌های با طبیعت سرد، صنعتی بوده و برای روغن کاری و روان سازی چرخ و لولا و… به کار میروند.

روغن صنعتی کرچک، در برابر گرما اصلا مقاوم نیست و در گرمای ۶۰ درجه میسوزد و دود می شود .
و خاصیت چسبندگی به جامدات را پیدا میکند ولی در برابر سرما تغییری از خود نشان نداده و اگر میخ آهنی را مدتی دراین روغن قرار دهید، زنگ می‌زند.

مصرف روغن صنعتی، باعث بالا رفتن چربی خون و ایجاد چربی بد و مضر می‌شود، چون دمای بدن انسان ۴۰ درجه است و این روغن‌ها در این دما آمادگی چسبندگی دارند.

روغن های خوراکی، در سرما منجمد می شوند ولی نسبت به گرما مقاومند و نمی سوزند و دود نمیکنند و باعث زنگ زدن میخ آهنی نمی‌شوند.

روغن‌های خوراکی وقتی در زمان پخت و پز به سطوح مختلف مثل دیوار یا سطح اجاق گاز می‌پاشند.

پس از گذشت چند روز هم به راحتی پاک شده و نمی چسبند ولی روغن های صنعتی به سختی از سطوح پاک می‌شوند.

مصرف روغن‌های خوراکی اصل در بیماران کبد های چرب، موجب از بین رفتن چربی‌های اضافی در کبد و تنظیم سطح ترانس آمینازهای کبدی و فعالیت آنها می شود.

عوارض مصرف روغن های کرچک
علیرغم فراوان بودن خواص این روغن، مضرات کرچک عبارتند از:

در صورتی که فرد مبتلا به التهاب روده‌ای می‌باشد، باید از مصرف روغن های کرچک پرهیز نماید.

همچنین از آنجا که روغن های کرچک خاصیت ملین دارند .

در موارد ؛
  • آپاندیسیت
    خونریزی روده
    بیماری‌های قلب
    دیابت نوع دوم
    فشار خون بالا
    در حالت تهوع و استفراغ
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
Guest
رفتن به انجمن  
شما نمی توانید مطلب جدید در این انجمن ایجاد کنید
شما نمی توانید برای مطالب ارسالی پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را حذف کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در مطلب ارسالی خود نظرسنجی ایجاد کنید
شما نمی توانید در این انجمن نظر دهید

Privacy Policy | ایجاد شده توسط YAF.NET 2.2.4.14 Under DNN | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.488 ثانیه ایجاد شد.

اطلاع رسانی

Icon
Error

شما هم بخرید و بفروشید

شما نیز می توانید خشکبار ، گیاهان دارویی و ادویه جات خود را به فروش بگزارید.

کافیه در بخش بازارچه درخواست خرید یا فروشتون رو به اشتراک بزارید تا دیگر بازدید کنندگان آگهی های شما رو ببیینند و با شما جهت خرید و یا فروش تماس بگیرند.
آخرین ارسالی های انجمن